Kul med Hantering

For Cooperative Care with Eva in ENGLISH, please scroll down to the resource section on this page or contact us for an event or consultation. Eva is also an accredited FearFree (TM) speaker – see Fear Free segment of this site.

På denna sidan hittar du information om webinarier, medlemsgrupp och andra resurser såsom poddar med Eva. Om du eller din organisation vill boka en konsultation, föreläsning eller kurs är du välkommen att höra av dig med din förfrågan via formuläret eller mail till team@evabertilsson.com .

På denna sida hittar också information om Evas medlemsgrupp Kul med hantering, en unik resurs där du får tillgång till “best of Eva” och en glad och stöttande grupp.Välkommen som betalande medlem i Kul med hantering! I vår facebookgrupp får du Live med Eva, webinarier och mycket mer!
Webinariet “Snälla händer – kul med hantering” är en bra start! Det ingår i medlemskapet men kan även köpas separat.
Webinar in English with Eva and Chirag Patel.
(Även detta ingår i medlemskapet men kan även köpas separat).

Medlemsgruppen Kul med Hantering – hur funkar den?

Du anmäler dig på ABC247 – Kul med hantering, betalar en startavgift och sedan en löpande månadsavgift (och du kan förstås avsluta när som helst).
När du betalat startavgiften får du en länk till den privata facebookgruppen “Kul Med Hantering” där du kommer träffa på ett härligt gäng engagerade människor med blandad bakgrund – privatpersoner, tränare, djurvårdare, veterinärer m fl. Alla med sina egna erfarenheter och utmaningar men med samma ambition – att tillsammans utvecklas inom området hantering på djurets villkor!

Eva livesänder i gruppen ungefär en gång per vecka – varierade dagar och tider, och i ett fritt format där prat och livedemos varvas med gästsamtal och studiebesök

Alla sändningar spelas in och sparas i gruppen, så du har tillgång till allt tidigare material så länge du är medlem. Nya medlemmar får direkt tillgång till allt inspelat material som finns i gruppen!

Du får även tillgång till bonusmaterial såsom webinarier och andra resurser, ibland även på engelska för att på bästa sätt dra nytta av Evas internationella kontakter.

I gruppen kan du följa andras träning och med fördel lägga upp dina egna filmer på träning eller ställa frågor och funderingar som medlemmarna kan diskutera. De frågor och reflektioner som dyker upp i gruppen bidrar till att utforma Evas livesändningar.

Välkommen!

Följ Kul med Hantering på instagram och facebook!

RESOURCES RELEVANT TO COOPERATIVE CARE

Webinars:

Start buttons – what, why and how! An introduction

ABC247: Animals in Control – Eva Bertilsson, Emelie Johnson Vegh & Peggy Hogan

ABC247: SWEDISH Animals in control – translated to Swedish

ABC247: SWEDISH Snälla Händer – Kul med Hantering (free for members of Kul med Hantering)

ABC247: Belöningsbaserad omvårdnads- och hanteringsträning

ABC247: Flyt i träningspasset – träna häst från belöning till belöning

ABC247: Choise, Control and Quality of Life

Podcast episodes:

Drinking From the Toilet E31 – Start Button Behaviours

ATA Podcast Show – Carpe Momentum; Animal Training flow-charts & choice/control

SWEDISH Hundpodden VBV – Frivillig Hantering (Lyssnarfrågor)

SWEDISH Hundpodden VBV – Frivillig hantering – Fear free training

SWEDISH Hundpodden med Kicki och Fanny – Frivillig hantering & kloklippning för din hund

Other resources:

SWEDISH Facebooksidan Kul med Hantering och instagramkontot Kul med Hantering (OBS inte samma sak som medlemsgruppen). Följ sidan för att få uppdateringar på ämnet. Passar om du är nyfiken men inte riktigt bestämt dig för att gå med i gruppen än.

<< Home