Kul med Hantering

Hjärtligt välkommen till KUL MED HANTERING!
Projektets hjärta är medlemsgruppen med samma namn, en helt unik resurs där du får tillgång till “best of Eva” och en glad och stöttande grupp.

Om du eller din organisation vill boka en konsultation, föreläsning eller kurs inom ämnet hanteringsträning (eller något annat) är du välkommen att höra av dig med din förfrågan via formuläret eller mail till team@evabertilsson.com .

Följ Kul med Hantering på instagram och facebook!

Medlemsgruppen Kul med Hantering – hur funkar den?

Du anmäler dig på ABC247 – Kul med hantering, betalar en startavgift och sedan en löpande månadsavgift (och du kan förstås avsluta när som helst).
När du betalat startavgiften får du en länk till den privata facebookgruppen “Kul Med Hantering” där du kommer träffa på ett härligt gäng engagerade människor med blandad bakgrund – privatpersoner, tränare, djurvårdare, veterinärer m fl. Alla med sina egna erfarenheter och utmaningar men med samma ambition – att tillsammans utvecklas inom området hantering på djurets villkor!

Eva livesänder ett par gånger per månad – varierade dagar och tider, och i ett fritt format där prat och livedemos varvas med gästsamtal och studiebesök.

Alla sändningar spelas in och sparas i gruppen, så du har tillgång till allt tidigare material så länge du är medlem. Nya medlemmar får direkt tillgång till allt inspelat material som finns i gruppen!

Du får även tillgång till bonusmaterial såsom webinarier och andra resurser, ibland även på engelska för att på bästa sätt dra nytta av Evas internationella kontakter.

I gruppen kan du följa andras träning och med fördel lägga upp dina egna filmer på träning eller ställa frågor och funderingar som medlemmarna kan diskutera. De frågor och reflektioner som dyker upp i gruppen bidrar till att utforma Evas livesändningar.

Välkommen!

Välkommen som betalande medlem i Kul med hantering! Du får mängder av Live med Eva, webinarier, en stöttande facebookgrupp med mera.
Webinariet “Snälla händer – kul med hantering” är en bra start! Det ingår i medlemskapet men kan även köpas separat.
Webinar in English with Eva and Chirag Patel.
(Även detta ingår i medlemskapet men kan även köpas separat).

RESOURCES RELEVANT TO COOPERATIVE CARE

Webinars:

Start buttons – what, why and how! An introduction

ABC247: Animals in Control – Eva Bertilsson, Emelie Johnson Vegh & Peggy Hogan

ABC247: SWEDISH Animals in control – translated to Swedish

ABC247: SWEDISH Snälla Händer – Kul med Hantering (free for members of Kul med Hantering)

ABC247: Belöningsbaserad omvårdnads- och hanteringsträning

ABC247: Flyt i träningspasset – träna häst från belöning till belöning

ABC247: Choise, Control and Quality of Life

Podcast episodes:

Drinking From the Toilet E31 – Start Button Behaviours

ATA Podcast Show – Carpe Momentum; Animal Training flow-charts & choice/control

SWEDISH Hundpodden VBV – Frivillig Hantering (Lyssnarfrågor)

SWEDISH Hundpodden VBV – Frivillig hantering – Fear free training

SWEDISH Hundpodden med Kicki och Fanny – Frivillig hantering & kloklippning för din hund

Other resources:

SWEDISH Facebooksidan Kul med Hantering och instagramkontot Kul med Hantering (OBS inte samma sak som medlemsgruppen). Följ sidan för att få uppdateringar på ämnet. Passar om du är nyfiken men inte riktigt bestämt dig för att gå med i gruppen än.

<< Home